Jacop Moselius Tiilikainen – Vårt PRO i USA.

Jacop Moselius Tiilikainen – Vårt PRO i USA.

I april 2014 skrev jag ett inlägg om Jacop Moselius Tiilikainen med tillhörande intervju om hans framtida satsning på en karriär som proffsspelare i USA och PSP. Där fick vi höra om hur han började sin karriär fram till tryouts för Aftershock och spel i världens...

read more
Paintball SM Örebro 2014

Paintball SM Örebro 2014

Ytterligare en deltävling av PBSM är nu över. Glädjande, förutom vädret som allt som oftast brukar visa sig från sin sämsta sida i Örebro, var även alla förbättringar som gjorts med siten. En fin ny läktare fanns på plats och gångstigarna var nu preparerade så att man...

read more
Att jaga drömmen

Att jaga drömmen

För inte allt för länge sedan skrev jag en artikel med rubriken ”Är svensk paintball dålig?”. Där lät jag Max Lundqvist dela med sig av sina funderingar kring svensk paintball. Kontentan av den artikeln var väl att svensk paintball inte är dålig, men skulle behöva mer...

read more
Är svensk paintball dålig?

Är svensk paintball dålig?

Det har varit en lång vinter känns det som. Inte så kall för oss här i södern men att träna med färg utomhus har känts väldigt långt borta. Men äntligen har färgsäsongen dragit igång och så även mina tankar kring paintball. Inte så att jag inte haft några tankar alls...

read more
Lagstrukturer inom paintball

Lagstrukturer inom paintball

Det var ett tag sedan jag skrev nåt. Vintern är på intågande och det är både kallt och mörkt. För egen del borrar jag ner huvudet i paintballträning och gymmande och tanken på spel utomhus i sommarvärmen finns inte ens där ännu för min del. För att hålla...

read more
En pratstund med paintballtoppen – Devils From MASH

En pratstund med paintballtoppen – Devils From MASH

Sist ut i min serie ”En pratstund med paintballtoppen” så har vi Devils From MASH. De slutade på totalt tredje plats i totalen i år. Enligt mig skiljer sig deras attityd väsentligt mot många andra lag. Kanske eftersom jag känt de en längre tid då vi i princip följts...

read more
En pratstund med paintballtoppen – Mashive

En pratstund med paintballtoppen – Mashive

Om man vill ha en pratstund med den svenska paintballtoppen så kan man inte undvika Mashive. Deras prestationer de senaste åren har talat för sig själva. Totalsegrare i PBSM fyra år i rad är ingen slump. I många år har jag tittat när de spelat och förundrats över...

read more
En pratstund med paintballtoppen – Ignition.

En pratstund med paintballtoppen – Ignition.

Direkt när jag insåg att paintball inte endast var en lek med kompisar i skogen, utan att det även fanns en tävlingsinriktad gren inom paintball, så ökade mitt intresse för paintball. Redan innan jag hittat ett lag att spela med funderade jag över saker som hur tränar...

read more
Offseason och fysisk form

Offseason och fysisk form

Nu är den svenska paintballsäsongen över. I alla fall vad gäller Sveriges största serie PBSM. Vad händer nu då? Kommer folk fortsätta att trotsa kylan och köra färgträningar utomhus så länge det går? Kommer de krypa in i sina reballhallar och nöta teknik fram till...

read more
Kollapsen

Kollapsen

Vi har alla sett de där matcherna. De med den där stora comebacken. Den där avgörande flagghängningen med endast sekunder kvar. Det är kul att se. Det är inte lika kul att vara på den mottagande sidan. Alltså det lag som står för den stora kollapsen. Det är väldigt...

read more
Ny skribent på Paintball.se!

Ny skribent på Paintball.se!

Här kommer en liten introduktion på vår senaste medlem i Paintball.se familjen. Framöver kommer jag med jämna eller ojämna mellanrum presentera mina tankar och funderingar som rör paintball här. Varför det? Undrar ni kanske nu. Därför att jag kan och vill. Alla får...

read more