NPC#3 – Trolle

Nordic Paintball Championship kommer säsongen 2020 att bestå av 4 deltävlingar fördelat på 3 olika tävlingsanläggningar.

NPC#1 Höllviken – Höllviken Paintball Arena 2020-05-02
NPC#2 Köpenhamn – Paintball Parken 2020-05-23
NPC#3 Kristianstad – Trolle Paintball 2020-07-04
NPC#4 Höllviken – Höllviken Paintball Arena 2020-08-22

Nordic Paintball Championship spelas i en samlad division, nybörjare kan möta proffs. Lagen delas slumpmässigt in i två lika stora grupper där alla får möta alla. När samtliga gruppspelsmatcher är färdigspelade går den översta halvan i varje grupp vidare till A-Slutspel och den undre halvan till B- Slutspel. Matcherna spelas i block där två matcher pågår parallellt – varannan poäng. Samma regelverk i gruppspel som slutspel.

Anmälningsavgiften till varje deltävling är 1000kr per lag / deltävling. Begränsat antal platser – först till kvarn. Sista anmälningsdag är 3 veckor innan tävlingsstart. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften betalas ej tillbaka.

Boll: Endast BoS (Buy-On-Site). Vid varje deltävling finns det två olika typer av boll lagen kan välja mellan. Standard: 350kr/låda Premium: 450kr/låda

Anmäl ditt lag nu: https://www.hollvikenpaintball.se/npc-nordic-paintball-championship/

— PlaySafe Covid19 —
Nordic Paintball Championship – Covid19 Update 🏆

Situationen i världen just nu påverkar oss alla, precis som alla andra försöker vi få vår verksamhet att fungera säkert. För oss som utövar sporten paintball är det naturligt att vi sätter alltid säkerheten framförallt, vi vidtar alla möjliga åtgärder. Precis som alltid annars desinficeras all utrustning i vår uthyrningsverksamhet för att minska smittospridningen & av rena hygienskäl, vi har väl tilltagna ytor för spelare att byta om med avstånd & rekommenderar att alla precis som vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vårt mål är fortsatt att kunna genomföra tävlingen som planerat (Med flaggning för att deltävlingen i Köpenhamn kommer att flyttas pga stängda gränser). Vi har konsulterat med såväl tävlingslag, arrangörer & myndigheter. Vi råder deltagande lag att prata med sina supportrar om begränsad publikkapacitet pga rekommendationer kring att hålla avstånd. Vårt mål är även att precis som förra säsongen kunna live-sända tävlingen på nätet så publiken kan följa matcherna hemifrån.


Vi kommer att utvärdera situationen dag för dag fram till tävling, så håll noga utkik för eventuella förändringar beroende på hur situationen utvecklar sig.
Har du frågor eller funderingar – hör av dig till oss på:
info@hollvikenpaintball.se

Har ditt lag anmält dig än?
https://www.hollvikenpaintball.se/npc-nordic-paintball-championship/

The event is finished.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *