Allt för paintball – Inför Millennium i London

Allt för paintball – Inför Millennium i London

Inför Millennium i London Efter en vecka i fjällen så är det äntligen dags för paintball! Idag tog jag mig från Arlanda till London Heathrow. Mötte upp med Mr.Goff som kom precis över från staterna. Vi lyckades efter flera timmar ta oss till stället vi skulle hyra bil...

read more
Allt för paintball – Över “pölen” igen

Allt för paintball – Över “pölen” igen

Över "pölen" igen Denna helg slutade inte alls som vi ville.Chansen till att spela på söndagen var enormt stor. Allt kom ner till marginaler. Damage lyckades besegra Dynasty vilket gjorde att allt skulle komma ner till poäng skillnader trodde vi. Även fast vi till...

read more
Allt för paintball – På plats i Cleveland, NXL.

Allt för paintball – På plats i Cleveland, NXL.

På plats i Cleveland, NXL Nu är det äntligen dags att starta denna nya gamla serien.Igår kom vi äntligen fram till Cleveland. Startade dagen med att gå upp vid 06.00 för att åka och möta upp laget hemma hos Mike Bruno (tränaren). Efter 8timmar bilfärd kom vi äntligen...

read more
Allt för paintball – 3an

Allt för paintball – 3an

3an Första helgen avklarad!Såja, nu sitter jag här hemma hos min lagkamrat Chirs Sossine. I fredags runt lunch tid lyckades jag äntligen landa och vart kvar på flygplatsen tills Aftershocks ägare (Renick Miller) vart klar med jobbet. Tog mig då in till Chicago via...

read more
Allt för paintball – Packa är ju kul

Allt för paintball – Packa är ju kul

Packa är ju kul Jag måste börja detta med att jag hatar att packa! Något av det mest fruktansvärda som finns att göra! Och dum nog som jag är så blir jag alltid sent uppe dagen innan jag åker på grund av att jag inte packat eller packat klart. Men vem bryr sig?...

read more
Allt för paintball – Tjabatjena!

Allt för paintball – Tjabatjena!

Tjabatjena! Mitt namn är Jacop Moselius Tiilikainen och jag kommer nu att börja blogga här på Paintball.se! Det är något jag verkligen ser i fram emot MEN vem är jag undrar du säkert ? Några av er kan nog ha sett det tidigare inlägget om mig som Marcus Koverman gjorde...

read more